Program interne televizije (PE-TV)

Zaradi razmer v zvezi z epidemijo covid-19 smo bili v (pred)lanskem letu primorani opustiti oz. prekiniti vse skupinske aktivnosti in dejavnosti. Vzniknila je ideja o interni domski televiziji. V skupnem oz. prireditvenem prostoru smo uredili »domski studio« PE-TV, kjer smo dvakrat do trikrat tedensko snemali oddaje z različno vsebino, v katerih so kot gostje sodelovali tudi naši stanovalci, ki so bili v veliki meri zelo motivirani, še več, novo vlogo so sprejemali z navdušenjem.

Doslej smo posneli in predvajali več kot 25 oddaj z različnimi tematikami, stanovalcem pa so se izven programa predvajale tudi druge vsebine, glasba oz. glasbeni nastopi, posnetki domskih dogodkov, prireditev in praznovanj, slovenski filmi, potopisna predavanja, svete maše, molitvena srečanja idr. Sodelovali smo z različnimi zunanjimi izvajalci in tako še bolj popestrili tedenski oz. mesečni program.

V času zapiranja javnega življenja, prepovedi zbiranja oz. druženja, smo posluževali že utečenega programa interne televizije, kjer smo se zaposleni trudili, da stanovalcem nudimo zanimive in atraktivne vsebine. Slednjega se nameravamo držati tudi v letošnjem letu, saj se je interna televizija izkazala kot dobra alternativa v slabih časih, čeprav vsekakor stremimo k dogodkom v živo.

Skoči na vsebino