Kulturne in zabavne prireditve

Vse prireditve načrtujemo že v začetku leta. Upoštevamo želje in interes stanovalcev. Na prireditvah sodelujejo različni pevski zbori, pevci, igralske skupine, glasbeniki, recitatorji, predavatelji, učenci glasbenih šol, folklorne skupine in drugi. Vsako leto v domu  izvedemo prireditve v večjem obsegu.

V času pusta izvedemo s stanovalci pustovanje, povabljeni pa so tudi otroci iz bližnjega vrtca, da se nam pokažejo v maskah.

30. septembra in 1. oktobra praznujemo obletnico ob odprtju doma. Dogodek praznujemo dva dni. Prvi dan za povabljene goste s kulturnim programom, drugi dan pa je namenjen druženju s stanovalci in njihovimi sorodniki.

Še posebej se pripravljamo na miklavževanje, kjer v programu z Miklavžem otroke in vnuke zaposlenih in stanovalcev preseneti kakšen čarodej ali zanimiv gost. Povabljeni so tudi otroci iz bližnje okolice.

Poseben dogodek je »Silvestrovanje s stanovalci in sorodniki«. Ob praznično pogrnjenih mizah v skupni jedilnici in na enotah so stanovalci s svojimi sorodniki postreženi s svečano silvestrsko večerjo. Za glasbo in veselje je vedno poskrbljeno. Skupaj pričaramo polnoč in z voščili in dobrimi željami praznujemo še nekaj časa.

Skoči na vsebino