Osnovno in specialistično zdravstveno varstvo

V ambulanti zavoda se opravijo zdravniški pregledi stanovalcev, posegi in preventivno svetovanje ter zdravstveno vzgojno delo.

Zdravstvene storitve opravljajo 3 zdravnice splošne oz. družinske medicine ter specialistka interne medicine in specialistka psihiatrinja.

Stanovalcem zagotavljamo kvalitetno in celostno zdravstveno obravnavo, po potrebi jih napotimo tudi na ostale specialistične preglede v druge ustanove ali na zdravljenje v bolnišnice.

Izven ordinacijskega časa nudijo zdravstveno oskrbo stanovalcem dežurni zdravniki oz. urgentna služba; zdravstvena oskrba je tako zagotovljena 24 ur dnevno, tudi med vikendi, prazniki in ponoči.

Pogovor z zdravnikom je včasih tudi sam po sebi terapevtsko sredstvo.  Ker je največja želja naših stanovalcev in praktično vseh ljudi – ostati zdrav in aktiven dolgo v starost, so tako zdravnik, zdravila, pregledi, izrednega pomena za naše stanovalce. V našem domu jim je zagotovljeno celostno in kontinuirano zdravstveno varstvo.

 

Za pridobitev informacij o zdravstvenem stanju stanovalke/ca, lahko skrbnik oziroma pooblaščena oseba,  v službo recepcije, med tednom, med 12. in 13. uro, na številko 02 87 23 350,  naroči klic iz ambulante.

Receptorki posredujte svoje ime in priimek, ime stanovalca/ke za katerega se zanimate in sobo v kateri biva.

Iz ambulante bodo poklicali na vašo številko, v najkrajšem možnem času.

Dokumenti

S klikom na željeni gumb si lahko prenesete ustrezno dokumentacijo.

Skip to content